Thursday, August 11, 2011

Kembara : 20 ramadan terakhir !






















Picture credit to muslimgirl.net

Kayuh laju2 ye kawan2, 10 hari kita dah puasa. Tak rasa cepat sangat ke? aku rasa macam baru semalam je puasa. Hanya tinggal 20 hari lagi untuk kita rebut peluang yang di tawarkan pahala yang berganda-ganda. Ayuh, kita kayuh diri kita mengejar ramadan yang semakin hari meninggalkan kita.

Gambar comel kat atas ni nak copy buat entry pon boleh, nak letak pic dalam facebook boleh, nak simpan dalam laptop pon boleh. Thanks to muslimgirl.net.


"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

6 comments:

meowwmania said...

waaa comel!

suka suka!!

= d = said...

cute gambar2 nie..
:)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

practice patience and seek repentance..nice2..

practice patience tu yg sgt susah nk buat..huhu..

teDD said...

cepat btol otai sj update..

Nur Misnan said...

bukan pose jer rasa cepat
masa solat terawikh pun tak perasan dah masuk rakaat akhir...

masa benar2 berputar...

visitme@FaTiN cOrNeR said...

shah..taun nie sy xda kad raya cane nk fight..hahaha..

tp, dh dicabar kn..sy ok ja..hehehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat