Thursday, February 24, 2011

"Blog Coklat"

update ~!!


 Aku pilih warna coklat sebab, aku suka makan coklat. sedap woo... cadbury bar, mars, snikers, macam2 la..sat g sebut meleleh plak air liur korang.

Aku penah jugak buat Give away yg menawarkan hadiah Coklat. Nak tau coklat apa?? Klik SINI.

Wow..meletup beb!! haha.. rasa cam nak bagi lagi GAway coklat nih, sementara Coklat ade byk dan murah2..hahahhaha...

 wahh..cadbury!!

wahhh daim pulakkkk!!

Nak tag otai blogger nih.. x sangka pulak, dia pon nak warna COKLAT...
BEN ASHAARI
aku bukan journalist 


 Nak join??? klik blogpilihanmalaysia.


"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

11 comments:

axuerha said...

hehe..found u from blog ben...i 4lowww...

A.s.t.i.n.a said...

saya tak gemar coklat... karipap saje..

widda said...

wah coklat..i like!!..hy awak saya follower baru..sila jadi rakan saya ek..follow lah kiter ek..

Amy Syaquena said...

coklat yang akhir sekali tue sampai sekarang amy masih tak pandai nak sebut huhu..

Note : amy follow sini sama , ada masa jemput singgah sinar raudah ye!

mahfudzah said...

aaaa..suke coklat coklat!!nyummmy!!

shAzwAni sAmAn said...

saje singgah sini..
saya dar blog putih..
http://shazwanisaman.blogspot.com/

Amanie Ashraff said...

SJ!! saya nak semua coklat itu! craving T_T

MAI-YU said...

semua coklat adlah sedap dan menggiurkan! sedap sedap!

noie said...

i like coklat nyum.. nyumm..

niesz said...

sedap nye coklat!

cplud miera said...

salam si penggemar coklat. salam kenal ;) cplud follow kamooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat