Tuesday, March 29, 2011

Lu kena beb!!

update ~!!

Menaniaya orang mmg satu perkara yang menyeronokkan. Sekarang ni ramai ade akaun FB kan... letak status macam ni "
"Masih ada orang yg mau terkenal dan kaya raya dengan memuja setan, termasuk salah satu grup band terkenal di Indonesia ckckckck.... baca selengkapnya di http://tinyurl.com/4fqudco !!!"
Mesti la ramai yg tertarik dan mengklik pada link tersebut.. Dalam tidak kita sedari, itu adalah link yang memper"dajal"kan  kita. Mula2 die akan keluar lagu samson, pastuh, tibe2 terkeluar gmbar hantu yg besar di iringi dengan jeritan hantu tersebut!

Org yang memper"dajal"kan : klo aku pekena org nih, mmg best.

Org yang terkena  : haram jadah! siput babi %$^&$^%*%^ suma kuarkan.. hmm..

nk tanya, best ke pekena org macam tuh? suka x klo kita kene maki hamun? lebih baik x payah kene kan org, berdosa~

"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

9 comments:

Gimi said...

Em, betul..buat nye atuk2 yg buka, x ke bole kena heart attack nanti..

saya bukan bini orang ye shahjiehan

Miza Yusof said...

*sorry out of topic.

pasl kotak berwarna tu, miza ikut tutorial kat blog liyana. shah boleh lah cuba k. ni linknya:


http://www.liyanaa.com/2010/04/macam-mana-nak-buat-kotak-blockquote.html

kalau tak faham atau ada apa-apa nak tanya, silakan :)

tiyah said...

huh !! aku salu kne . hantu pnye mnusia !! nak tercabut jntung nie tau !! saket ati aku !!!!!!!!!!!!!!1

~DeaLin~ Luv!! said...

ade orang kate tu spam..
ptg td kne..memang terkejut gile..
da la bukk speaker kuat2..
senget!!!:(((((((

SuHaiLy azMi said...

orang yang terkena tu...
memang akan sakit hati yang teramat...
bagi saya...tak yah la pekena orang nie...
buang masa dan dapat dosa free ja...
silap2 kena maki 3 hari berturut-turut...

Affan said...

haha. aku takmo tekan.
tapi aku ada baca status fb kawan aku pasal spam link2 lagu setan ni.

Rupanya camni lah ek.
Macam2 fb skg ni, ramai orang ambil kesempatan

puanbee said...

org tk dok kerja je yang buat benda2 bodo cam tu :)

Amanie Ashraff said...

haha tak berani nak klik link yg lain mcm. dah pernah terkena byk kali sampai dah fobia

Macedonia said...

tak de la pula kena sebab takde fb,
haha
cuma terkena waktu halloween je, tak de lagu, hantu tengkorak mata merah je... hehe, lawak..kurus semangat jap.
adat orang Melayu berbeza dengan baratkan, for Malay that is not a joke. saya setuju, tak baik buat cam 2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat