Tuesday, May 17, 2011

Rumah Kapal Terbang?

Cuba bayangkan kapal terbang di jadikan sebagai rumah.

Hmm... Mesti jadi macam rumah panjang! hahaha... bilik die pon memanjang2.. hahaha.. Nampak gaya macam melucukan. Tetapi Memang wujud lah. Gambar di atasa adalah Max Power Aero di buat sebagai rumah dan di jual Pada Harga $200,000. Dasyat kan.

Lihat rumah lain pula.

Terletak di Costa Rica, dan di beri nama the Hotel Costa Verde. Di bina pada aras setinggi 50 kaki dan di letak di kawasan hutan. Konsep hiasan dalaman juga bertemakan rimba alam semula jadi. Sangat mengasyikkan bagi penggemar hutan dan menghirup udara segar.

Ini adalah gambar dari depan.

Set bilik tidur yang bertemakan Kokpit.

Ini adalah Rumah Kapal terbang yang  di hasilkan oleh Syarikat Entrepreneur Oscar Dios, Sweden.Bagi yang benar-besar meminati Kapal terbang, anda boleh la menyewa bilik di sini. Tapi, aku rasa pilot kapal terbang seboleh-bolehnya tak nak tidur atas kapal ni. ye la setiap hari dok dalam ni, mesti bosan kan.


Jumbo jet.

Tempat makan yang berada dalam kelas no.1 (first class) sememangnya sangat mengujakan. Bagi yang berkelapangan dan mempunyai wang lebih, boleh la merasai makan di dalam suasana yang ala-ala romantik. hahahha... macam-macam la idea orang sekarang ni. Kapal terbang pon boleh jadi rumah, Tempat makan dan sebagainya. Tapi kapal tu tak terbang la. So, jangan takut klo kapal terbang tu tak sempat nak landing.

Untuk pengetahuan korang, orang Arab siap ade Kapal terbang sendiri lagi tu, dalam tu ade swimming pool, ade panggung wayang. ade tempat tidur. Malahan, siap ade gundik (pelayan). Dasyat tu.. tapi klo jatuh terhempas tu, lagi dasyat. hehehe...

"the ones that love us, never really leave us "
Dah Baca Sila Senang Hati Komen Ya Adik-adik

9 comments:

Muslimah Optimis said...

wahhhhhhhhhh.. nak pi duduk dalam rumah kapal terbang ni lah

SCAN BLOG ANDA KOT-KOT TERKENA SERANGAN MALWARE

naulofah said...

waaaa..nnt buat rumah cmnila yer..huhu..=p

nadzli azlan said...

memang terbaikk ar ni SJ ! best !!

Farrah Hasna said...

pernh tgk kat tv pasal ni..mcm2 org ni

cik heroin said...

Bestnya, bestnya, bestnya. tp brsykur dh dgn rumah skg. hehe

Amanie Ashraff said...

bilik tidur dia cantik la :)

KAMIHIDUP said...

ini memang style. :)

Admin said...

macam2 benda pelik ats dunia ni..huhu

Rozuan Ismail said...

pergh style gila.memang mewah rumah dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ! !shahjiehan [dot] com ! !
Design with love by CikBulat